Rakan Bloggers

Bersih 4.0 - Nombor Dajjal; 311, 113



Bersih 4.0 akan menjelma....pada tanggal 11-3, November 3, Maka bersiap sedialah kita....apa-apa pun boleh berlaku. Para Illuminati tidak akan senang selagi melihat negara islam di nusantara ini masih lagi aman dan semakin makmur....Mengapa mereka memerangi kita? sebab utama adalah Islam....sedangkan Iblis sudah berjanji dengan Allah akan menyesatkan anak cucu Nabi Adam sehingga kiamat....

Adakah kita masih lagi terselamat sepertimana gagalnya Bersih 1.0, 2.0, 3.0? Kita sendiri akan mementukan....Sentiasa ingat pesanan Allah, orang yahudi dan nasrani tidak akan senang selagi umat islam tidak mengikut ajaran mereka....sekirannya Bersih 4.0 gagal, semoga GAGAL, maka, mereka akan sentiasa mencari alasan lain tuk terus tumbangkan negara Islam yang masih makmur di nunsantara ini....Kita seharusnya bersiap sedia dari segi mental, fizikal, segalanya mungkin berlaku...sebagaimana orang Iraq, Libya dahulunya hidup aman dan mewah, segalanya boleh hancur dengan sekelip mata...


Himpunan DAJJAL 311, 113

9-11 Illuminati dan para freemason amat menekankan dengan sihir nombor seperti mana Allah juga mempunyai nombor-nombor yang misteri dalam Al Quran. Nombor-nombor mereka tidak banyak hanya 3, 7, 9,11,13, 33, 39. Manakala misteri nombor-nombor dalam Al Quran tidak terkira banyakknya. Nombor-nombor Iluminati adalah nombor-nombor yang dipilih dan dipuja dengan mentera supaya mendapat pertolongan syaitan, iblis, jin kafir dan Dajjal supaya mendapat pertolongan mereka. Maka, sekirannya masa itu telah tiba, akan datanglah laknatullah ini bagi menjayakan segala perancangan Iblis menyesatkan dan memusnahkan manusia tidak mengira Islam atau bukan Islam asalkan cucu cicit Adam dan Hawa.

Perancangan jahat Illuminati juga berkisar dalam nombor-nombor tersebut. Ia memudahkan kita sebagai umat nabi muhamad agar sentiasa berwaspada dan berjaga-jaga dengan permainan Dajjal.

9-11 - Tragedi runtuhan World Trade Center telah memberikan impak yang amat besar pada umat islam sedunia. Sudah tentu masa itu telah disihirkan.

Tragedi World Trade Centre (WTC) 11 September 2001 mungkin tidak akan pernah dilupakan dalam sejarah dunia.Konon kabarnya kejadian ini sudah diramal ratusan tahun sebelumnya oleh peramal Nostradamus. Namun ternyata ada misteri lain di sebalik peristiwa ini, misteri angka 11. Mungkin bermula dari kedudukan menara kembar yang menyerupai dua buah angka satu (11) atau mungkin peristiwa ini terjadi di tanggal ke-11.Berikut alalah misterinya.......

Misteri yang menghubungkan tokoh/tempat dengan angka 11 :

1. New York City memiliki 11 huruf.
2. Afghanistan memiliki 11 huruf.
3. Ramsin Yuseb ( pengganas yang menyerang WTC ) memiliki 11 huruf.
4. George W Bush memiliki 11 huruf.
5. WTC membentuk angka 11.

1. New York adalah negara bagian ke 11.
2. Pesawat pertama yang melanggar WTC memiliki nombor penerbangan ke 11.
3. Pesawat itu mengangkut 92 orang penumpang, 9+2 = 11.
4. Pesawat kedua yang melanggar WTC mengangkut 65 orang penumpang,6+5= 11.
5. Tragedi itu terjadi pada 11 September, 9/11, 9+1+1 = 11
6. Tanggalnya sama dengan Nombor Kecemasan Amerika yaitu 911, 9+1+1 = 11.

Jika fakta yang umum diatas masih dianggap kebetulan belaka, maka mari kita cuba teliti lebih dalam lagi.

1. Kejadian ini merupakan kemalangan pesawat yang ke 254, 2+5+4 = 11.
2. September 11 adalah hari ke 254 dalam tahun itu, 2+5+4 = 11.
3. Pengeboman Madrid terjadi pada tanggal 3/11/2004, 3+1+1+2+4 = 11.

Bagaimana? masih penasaran? Sebagai analisis terakhir, mari kita lakukan bersama-sama dengan data yang ada. Pertama, sila buka Microsoft Word di laptop/PC anda. Kemudian ikuti petunjuk dibawah.

1. Taip Q33 NY, ini adalah nombor pesawat pertama yang melanggar WTC.
2. Tebalkan (bold) Q33 NY.
3. Ganti ukuran font menjadi lebih besar ( 48 atau 72 ).
4. Ganti jenis font menjadi WINGDINGS 1
5. Jika anda sudah mencuba pasti anda akan terkejut melihat apa yang terjadi.

Memang susah di percayai. Akan Tetapi nyatanya 11 Adalah Angka Yang Misteri

7-11 pula adalah rangkaian syarikat yahudi yang keramat. Nombor-nombor itu telah mendapat pertolongan dari Dajjal. Sebagaian dari keuntungan 7 Eleven telah banyak menyumbang pada pembinaan negara Israel dan penghancuran Palestine.


Perhimpunan Bersih 7-9-11 atau 9-7-11 adalah nombor misteri yang mempunyai sihir yang tersendiri. Pada waktu itu dijangkakan ramai yang akan terkorban, pertumpahan darah akan berlaku. Pertembuangan antara BERSIH (Pakatan) dan PATRIOT (UMNO). Kedua-duanya akan melakukan perarakan dan demonstrasi. Bersih akan berarak ramai-ramai memperjuangkan bersih SPRM (kononnya) manakala PATRIOT adalah pemuda-pemuda yang menghalang penyokong-penyokong Bersih, juga bodoh, kerana tidak perlu melawan api dengan api maka kesemuannya akan terbakar bersama syaitan.

Masanya semakin hampir, 13 Mei akan berulang, yang pasti ramai orang-orang melayu akan terbunuh akibat persengketaan sesama sendiri. Lebih malang Bersih yang akan mati bersama dengan pejuganagan kafirun Ambiga. Astaqfirullah.

Sekirannya anda ada berniat untuk pergi berdemonstrasi. Hentikan dan halanglahlah mereka semua. Orang-orang Islam adalah bersaudara. Damaikanlah antara dua puak yang saling bertelagah. Puak-puak Patriot, sekirannya anda semua sayangkan negara biarkan sahaja demonstrasi itu berjalan. Bukan bermakna kami menyokong, tapi demi keselamatan dan menyelamatkan insan-insan umat nabi muhamad. Bersabar adalah lebih baik dari melawan. Kami juga menjangkakan puak-puak PATRIOT ini juga salah satu mainan Illuminati bagi menaikkan api kemarahan pada BERSIH. Akhirnya ketahuilah umat Islam yang akan bertumpah darah!!! Jangan sesekali terpedaya dengan permainan DAJJAL. Tak cukupkah apa yang berlaku di Mesir? Tak cukupkah apa yang berlaku di Libya? Ambillah iktibar wahai orang Islam sekalian. Bersabar adalah lebih baik dari menentang!!!

http://caveidea.blogspot.com
Sekarang kita akan tengok nombor-nombor Dajjal yang lain 3, 7, 9,11,13, 33, 39 yang semestinya disebarkan dalam bentuk-bentuk perfileman US yang 99.9% dikuasi oleh yahudi dan syarikat multinasional pemilik asal yahudi laknatullah. Kebanyakan misteri-misteri nombor ini banyak difilemkan dengan cerita-cerita berbentuk seram yang memuja Iblis dan Syaitan atau penyiksaan manusia yang amat kejam.

Tragedi 13 Mei pembunuhan besar-besaran antara melayu dan cina berlaku dai Malaysia. Nombor 13 itu sendiri adalah nombor yang telah disihirkan













USDOLLAR banyak mengunakan nombor-nombor sihir 13, 9 , 7. Adakah ianya satu kebetulan? Setiap kali dunia menggunakan US dollar, maka setiap kali ianya membawa sekali sihir-sihir pemujaan syaitan.

3-11, 11-3
Berwaspadalah....JANGAN KELUAR RUMAH, DUDUKLAH DIAM-DIAM DALAM RUMAH ANDA dan sentiasalah BERDOA PADA ALLAH. BACALAH SURAH AL KAHFI 1- 10 supaya kita dan keluarga terlindung dari musibah permainan DAJJAL. Sekirannya kita nampak poster-poster risalah Bersih, cegahlah dengan tangan koyakkan dan musnahkan SEBELUM tarikh yang telah disihirkan 9-7-11, 7-9-11

Mesej penting dari AFTERDARK


kawan saya dalam Watchers Group yang taksub numerologi memprofilkan sebegini:

Inilah faktanya, dalam setiap perhimpunan BERSIH yang dirancang oleh gabungan pembangkang pasti ada sekurang-kurangnya dua nombor Illuminati. Yang peliknya apabila dicampur nombor ini menurun (BERSIH 3.0 iaitu duduk bantah di Dataran Merdeka tak saya ambil kira sebab tidak dianjur sepenuhnya oleh Anwar & Co dan lebih kepada spin off kepada BERSIH 2.0):-

BERSIH 1.0 = 10 / 11 / 07 > campur jadi 28 = campur lagi jadi 10
BERSIH 2.0 = 09 / 07 / 11 > campur jadi 27 = campur lagi jadi 09
BERSIH 4.0 = 03 / 11 / 12 > campur jadi 26 = campur lagi jadi 08

Kalau perkara ini bukan kebetulan maka dijangkakan pada 09 March 2013 akan berlaku BERSIH 5.0 yang paling disaster antara semua perhimpunan BERSIH. Ini kerana mandat BN akan tamat pada bulan April 2013 dan oleh itu perkiraan paling cantek menggunakan numerologi ILLUMINATI adalah adalah seperti di bawah.

BERSIH 5.0 = 09 / 03 / 13 > campur jadi 25 = campur lagi jadi 07

9, 3, 7, 13 adalah semuanya canteek bagi penyembah Syaitan.

Moral of the story: Pastikan kalau nak pilihanraya tu sebaiknya sebelum 2013!


Kenali siapa Iluminati dan Freemason 33rd Degree of Freemason






home delivery cake, area sg buluh, pj, puchong, shah alam http://caveidea.blogspot.com

27 comments:

admin jakamas said...

Salam. Selalunya perkara yang tidak masuk akal seperti inilah adalah perkara yang sebenarnya.

Anonymous said...

salam.ambil la iktibar apa yg terjadi kat negara arab.jgn smp ada yg jd pemberotak kemudian disokong oleh dajjal laknatullah,dibekalkan senjata lawan kerajaan. ORANG MELAYU KENA SEDAR DENGAN TAKTIK KOTOR DAJJAL INI JIKA KITA SAYANGKAN AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

AFTERDARK said...
This comment has been removed by the author.
AFTERDARK said...

Kawan saya dalam Watchers Group yang taksub numerologi memprofilkan sebegini:

Inilah faktanya, dalam setiap perhimpunan BERSIH yang dirancang oleh gabungan pembangkang pasti ada sekurang-kurangnya dua nombor Illuminati. Yang peliknya apabila dicampur nombor ini menurun (BERSIH 3.0 iaitu duduk bantah di Dataran Merdeka tak saya ambil kira sebab tidak dianjur sepenuhnya oleh Anwar & Co dan lebih kepada spin off kepada BERSIH 2.0):-

BERSIH 1.0 = 10 / 11 / 07 > campur jadi 28 = campur lagi jadi 10
BERSIH 2.0 = 09 / 07 / 11 > campur jadi 27 = campur lagi jadi 09
BERSIH 4.0 = 03 / 11 / 12 > campur jadi 26 = campur lagi jadi 08

Kalau perkara ini bukan kebetulan maka dijangkakan pada 09 March 2013 akan berlaku BERSIH 5.0 yang paling disaster antara semua perhimpunan BERSIH. Ini kerana mandat BN akan tamat pada bulan April 2013 dan oleh itu perkiraan paling cantek menggunakan numerologi ILLUMINATI adalah adalah seperti di bawah.

BERSIH 5.0 = 09 / 03 / 13 > campur jadi 25 = campur lagi jadi 07

9, 3, 7, 13 adalah semuanya canteek bagi penyembah Syaitan.

Moral of the story: Pastikan kalau nak pilihanraya tu sebaiknya sebelum 2013!

Anonymous said...

Agak kecewa dgn penulisan ini.

Sekadar 1 teori konspirasi yg tak membawa apa2 makna kepada semua pembaca. Tuduhan dilontarkan tanpa sebarang fakta, cuma nombor angka yang jadi mainan.

Ianya umpama mamat ketagih nombor ekor, tiap hari asyik memikirkan nombor apa yg akan naik hari ini...ha..ha..ha...

Bersih = Dajjal? Lawak la korang ni.

admin jakamas said...

Salam. Anon 7:27 PM. Bagi anda mungkin lawak. Tapi perkara yang lawak itu tidak mustahil merupakan satu kebenaran.

AFTERDARK said...

Itu faktalah tu .. takkan tak dapat tangkap?

Memanglah ianya tidak membuktikan BERSIH di sponsor oleh Illuminati tapi secara matematiknya membuktikan bahawa tarikh perhimpunan BERSIH bukannya random tetapi dipilih mengikut 'pattern' yang spesifik.

Apa kebarangkalian ketiga-tiga tarikh tersebut boleh membentuk pattern menurun sebegitu? satu dalam 10 juta?

Now, apabila kita memilih hari tertentu berdasarkan pattern spesifik maka pasti ada sebabnya. Contohnya kita merayakan hari merdeka pada setiap 31 Ogos maka kita tahu sebabnya ialah kerana pada hari tersebut kita memperingati hari merdeka 1957.

So sekiranya BERSIH diadakan pada tarikh yang tetap setiap tahun (contoh 09/07/2011) maka bolehlah difaham tujuan pattern itu. Begitu juga hari raya tidak jatuh pada tanggal masihi yang sama setiap tahun tapi kita tahu bahawa pattern specifiknya adalah dikira mengikut tahun dalam Islam.

Tarikh perhimpunan terbesar BERSIH ternyata dipilih mengikut pattern di atas bertujuan merahsiakan tujuan tarikh tersebut dipilih (decoding). Pattern specifik memang ada tapi dicodekan supaya tidak ketara.

So persoalannya? Kenapa perlu dirahsiakan?

Itu pun tak nampak lagi ka?

Dodol said...

To AnonymousOctober 11, 2012 7:27 PM

Lu perlu faham apa itu teori,konspirasi,no dan angka...
dan lu akan faham jika lu ceria tanpa ada rasa kecewa..

Belajar berfikir untuk mena'kul diluar kotak pemikiran yg biasa...cuba berfikir bersama dgn kepala lutut...sebab kepala lutut sangat besar jasanya kepada lu.

Tanpa kepala lutut aku sukar bertemu guru.
Tanpa guru aku sulit untuk berilmu.
Tanpa ilmu aku tak kenal teori dan fakta.
Tanpa fakta aku tak kenal apa itu no dan angka.
Try the best.

*Adik lu kat tadika pun boley faham.

Malayu Sarawak said...

Assalamualaikum,
1) Bagi hamba, kedua parti2 masih menggunakan khidmat merek(illuminati) sbb apa? Umno Diasaskan oleh Dato' Onn Jaafar. Namun akhir2 kata2nya ialah Akan berlaku seuatu kepada BangsaKu (Setelah beliau melihat sendiri dikawasan lodge Ratu Elizabeth kalo x silap). Selepas itu beliau keluar dari UMNO. Maka delegasi beliau diteruskan oleh 'Org Lain' yg sanggup mengambil pekerjaan 'itu'.

2) Jika benar penipuan tentang patahnya leher Anwar dalam satu video di youtube, mengapa polis disebelah Anwar hanya senyum dan bergembira dgn Anwar. Dan ketika Anak Anwar berkahwin, ada polis mengambil gambar dgn anwar sedangkan kita tahu polis dibwah jagaan kerajaan harus bersikap tegas dlm menjalankan tugas. Adakah Kedua2 Parti UMNO DAN PEMBANGKANG Hanya Berlakon? wallahualam.

3) Pembangkang Ada Pembersih,UMNO ada PATRIOT. Pembangkang Ada Malaysiakini. UMNO ada TV3 Dan Media tv dan cetak. Penipuan Oleh UMNO terlalu Banyak, Pengeluaran rahsia negara oleh pembangkang byk berlaku.

Najib menyatakan bahawa beliau ada bertemu Soros Dua tahun lalu spt Mahathir. Namun TV3 kata Anwar Diberikan wang oleh Soros.

Padahal kita semua thu bahawa Soros telah menukarkan semua wang dan emasnya untuk membeli tanah,ternakan,makanan dan sbgnya sebagai PERSEDIAAN beliau.

Kesimpulannya, adakah Kedua2 Parti Bertuankan Tuan YANG SAMA. Wallahualam.
#PSS: Semua apa yg saya nyatakan anda akan tahu jika anda pernah melihatnya dan mempunyai pengetahuan ttgnya, Jika tidak tahu, diam sahaja kerana anda tidak ada pengetahuan ttg ini!!!

Imo Gantra said...

Tujuan paling super prima....Hancurkan..pecah belahkan 'The Lost Tribe'.
Mudahlah urusan aku yang seterusnya..'NWO'..
Makin selesa untuk aku meratah dan menghirup darah daging umat manusia....

...The Great M****r F**k of Zionist.

AFTERDARK said...

Part "PSS" yang paling last tu tak eloklah bro. Bunyi semacam jak. Tak bolehlah cakap begitu. The general rule is as long comments were posted without any vulgarity, then anyone is welcome to express their opinion even the opposing one. Kalau malas nak reply komen yang tak berkualiti, takde siapa paksa you reply pun. So PSS sebegitu tak necessary laa. Sorry ye ni teguran ikhlas ni.

Anonymous said...

korang semua meme gila babi!

bersih = dajjal.
aku nak gelak and gelak kat korang....sampai tergolek aku gelak nih.

teori bodoh lagi bangang tahap gaban!
Cari alasan lain le kalau nak bodohkan aku ni..

asyik dok melalut, lg baik tukar nama blog ni dari Insan2 Pendakwah ke Insan2 Melalot!...

Anonymous said...

so PR x boleh buat apa2 demo, menunjukkan apa2 ketidakpuasan hati pada bukan Nov (11), dan kalau nk buat pun kena campur2kan dulu tarikh tersebut, jangan kena pada no 11 ataua 13.. ohhh, nnt dulu, no 3, 7 & 9 juga x boleh.. so kena pastikan no genap je.. hihihihi
anda boleh menbuat pelbagai teori & mencampur2kan pelbagai nombor, tp semua tu andaian korang je tanpa bukti..

usaha lagi ye.. hihihi

Dodol said...

To Anonymous October 14, 2012 9:36 PM

"READ BETWEEN THE LINES"

[Sememangnya aku gila babi]-keturunannya ada reject genetic(epilepsi)...
kesiannnn...

[aku nak gelak and gelak kat korang....sampai tergolek aku gelak nih.]
-perkataan bersih = dajjal berupaya menjadi trigger sehingga membuatkan anon beraksi sepontan gelak sampai tergolek(MIND CONTROL)..satu pengakuan yg sangat jujur dari seorang pembawa genetik reject@epilepsi.

[teori bodoh lagi bangang tahap gaban!]
-keupayaan menaakul yg sangat minima or total defect akibat masa kecik-kecik dulu kempunan tengok citer 'Polis angkasa GABAN'atau direct effect dari fluks ruang angkasa syaitan...Kesian betull...

[asyik dok melalut, lg baik tukar nama blog ni dari Insan2 Pendakwah ke Insan2 Melalot!...]
-satu lagi kesan masa kecik dulu asyik kempunan makan tapai pulut dan lama sangat org tuanya tak tukarkan pempers...kesiannn...

AFTERDARK said...

Saya tak kisah tentang skeptism. Dalam hal ini skeptism adalah suatu perkara yang munusabah.

Yang penting anda sudah tangkap ideanya walaupun anda enggan menerimanya.

Mudah-mudahan di bulan atau tahun mendatang apabila anda melihat pattern ini berulang, anda akan teringat apa yang anda baca hari ini.

Make you conclusion by then. But hopefully by then it wasn't already too late.

budin said...

semua nie telah di beritau oleh MO pd tahun 2009 lagi.
berlapang dada dlm MENCARI kebenaran.

budin said...

http://mistisfiles.blogspot.com/2009/10/hikayat-tiga-masons-melayumahathiranwar.html

Anonymous said...

Just wait and see.

Anonymous said...

Yang banyak bergelak akan lontaran pemikiran orang lain, sendiri malas berfikir, esok lusa korang menangis pun dah takde guna. Kurangkan berteriak-teriak, meminta itu ini (yang entah2 bukan hak dia pun), tanpa kefahaman mendalam, sekadar dengar cakap2 orang lain, lebih baik tutup mulut, rajin-rajinlah pergi membaca dari pelbagai sumber.

Hidup dah lama senang, otak pun dah jumud, baru balik majlis politaik atau cercaramah, diri dah rasa pandai. Kesian.

Anonymous said...

BAgusla ada efford untuk menkaji kat admin..kat oversea pun kajian ni ada..nie semua yg panas bontot mereka2 yang berfikiran antimonarki dan kebanyakan pro pembangkang..syabas admin keep it up

Anonymous said...

pasal nombor berkait Dajjal dan agenda songsang PR..tentulah pencacai PR bersuara menangkis.....tiada pun memberi komen bernada non partisan...
hanya perlekeh dan bersikap sinis.....

walhal apa yg telah berlaku dan direncanakan oleh pembangkang gejala keganasan
dan songsangan mengikut gerakan puak kafir.....hilang daya fikir umat islam dlm PR....

Anonymous said...

Kalu betol teruk sgt Bersih 4.0 ni....katala....dah teruk sampai isytihar darurat...bila darurat...maka Sultan automatic ambik alih jadi pemerintah....maka keluar la tentera2 diraja untuk mengawal keadaan di bawah titah...pemerintahan di bawah Sultan agak2 korang rasa ok tak?

Anonymous said...

ini semua poyooooooooooo

Fitri Rashid said...

MENGARUT LAH!!! gi mengaji lagi baik lah tak abis2 ngn teori freemasonic illuminati yang x bawak manfaat... ni aku nak tanya satu jer... korang kaji2 ni.. sebar2kan... ape TINDAKAN korang untuk menghalangnyer. tolong bagi METHOD OF STATEMENT kat sini...

OK said...

Traditional Quranic Sciences includes the esoteric numerology system, the ABJAD that was used throughout the Muslim world for centuries. In this system, each huruf has specific value.Alif= 1, Ba=2 so forth and so on. What distinguishes the ABJAD from the rest is that it's focus is on names " "And Allah Taught Adam the names of all things; then He Placed them before the Angels and Said: Tell Me the names of these if you are right." ( 31-Al Baqarah ). Allah honoured His creation by giving them names but not numbers That would not be fitting because, Alif is One, Allah is One, and all other numbers are, in reality, the multiplications of 1, 1+1=2, 1+1+1=3, , ,The number 1 has the divine attribute of being Self-Subsisting, needing no further addition like the numbers after it. This is a matter of esoteric concern and not easily encapsulated and summarised. Perhaps it is far more fitting for muslims who have the interest in numerology to look at the ABJAD, rather than the Egyptian system that is purportedly used in Masonic practice. For further inquiry: http://nurmuhammad.com/IlmHuroof/IlmHuroofArticles/AbjadTableMysticletters.htm . .

Anonymous said...

bodoh punya orang!! menakutkan orang dengan no 13, mu tau dok rukun solat tu ada 13...sebab tu yahudi suka buat citer tahyul pasal no.13.

Anonymous said...

Surah AlKahfi juga mengandungi sebanyak 110 Ayat.
Jika dicampurkan bukankah bisa tersiratnya angka 11.
Koq gitu apaan Surah Kahfi juga dibilang Surah Dajjal?
Heran gue disuruhan pula baca Surah Kahfi ayat 1-10?

Text Widget

"Menggunakan internet untuk menyampaikan maklumat Islam, menyampaikan suara Islam dan memperlihatkan Islam merupakan satu jihad utama" - Prof.Dr.Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi



Copyright © Insan Insan Pendakwah | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com